Inquiry
Form loading...

La'au Fa'a'au'au Fa'asolo ma Beam: O le fea e sili atu ona aoga?

2024-05-15

Ta'avale fa'alava ma solo fa'aleaganu'u e lua ituaiga fa'amama tioata e masani ona fa'aaogaina i ta'avale. E tutusa uma le fa'amoemoega o le fa'amamaina o le matagi o timuga, kiona, ma otaota, ae e eseese i le mamanu ma le fa'atinoga.


Fa'amama fa'alava, e taʻua foi o wipers mafolafola, o loʻo faʻaalia i se mamanu, tasi le vaega. E faia i se fasi pa'u se tasi po'o le silikoni e fetaui ma le curvature o le tioata. O lenei mamanu e mafai ai ona sili atu le tufatufaina atu o le mamafa i luga o le umi atoa o le solo, e maua ai le faʻafesoʻotaʻi lelei ma le tioata ma sili atu le lelei o le soloina o gaioiga. O fa'amama fa'alava ua lauiloa fo'i ona o latou foliga aerodynamic, lea e fa'aitiitia ai le si'itia o le matagi ma le pisapisao i saosaoa maualuga. E le gata i lea, latou te le faʻafefeteina i le aisa ma le kiona, ma avea ai i latou ma filifiliga lauiloa i tau malulu.


fa'amama fa'alava 2.jpeg


Ae o lesi foi itu,tapuni masanifa'aalia se fa'avaa u'amea fa'aleaganu'u fa'atasi ai ma le tele o mea mamafa i le umi o le lau. O le fa'avaa e masani ona ufiufi i se pa'u po'o se mea fa'akomepiuta e fa'afeso'ota'i ma le matagi. E sili atu le taugofie ma avanoa lautele o tapuni masani, ae atonu latou te le maua ai le sologa lelei pe soloi lelei e pei o le solo o le uila, aemaise lava i le maualuga o le saoasaoa po o tulaga ogaoga o le tau.


uamea solo1.jpeg


Fuafuaga uma-tau ma sili atu le faatinoga e taitai atu ai i le maualuga o le lelei o lau solo. E mafai ona fa'aoga lau fa'alava fa'apitoa i so'o se taimi o le tausaga i so'o se ituaiga tau. Mai le spoiler umi i le u'amea maualuga ma le pa'u umi umi, o lau fa'alava fa'apitoa e iai le mea e mana'omia e fa'ato'ilaloina ai nisi o tau sili ona leaga ma fa'amalieina le fa'atinoga lelei.


I se aotelega, e tele mea lelei e mafai ona maua ai e viliina fa'alava, e aofia ai le fa'afeso'ota'i lelei ma le tioata, fa'aitiitia le si'itia o le matagi ma le pisapisao, ma le fa'aleleia atili o galuega i tulaga lu'itau o le tau. Ae ui i lea, o lo'o tumau pea le fa'amama solo o se filifiliga taugofie mo i latou o lo'o sailia se vaifofo autu mo le kilia o le tioata. O le mea mulimuli, o le filifiliga i le va o solo fa'alava ma solo masani e fa'alagolago i mana'oga ta'ito'atasi, tulaga o le ta'avale, ma iloiloga o le paketi.